Anal Lovin -liukuvoide anaaliseksiin

10,95 

tuotetunnus (SKU) ALOVIN Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Älä lähde anaaliseksiin ilman Anal Lovin -liukuvoidetta. Partnerisi kiittää.

Tämä ihana liukuvoide on suunniteltu erityisesti anaalileikkeihin. Se on vesipohjainen, kondomiystävällinen ja sisältää rauhoittavaa Aloe Veraa. Pakkaus sisältää liukuvoidetta 100 ml.

Mikä liukuvoide on

Liukuvoiteella vähennetään ihon aiheuttamaa kitkaa seksin aikana ja masturboitaessa. Liukuvoidetta levitetään emättimen alueelle, peräaukkoon tai sitä voi myös laittaa peniksen päähän ennen yhdyntää. Myös seksivälineiden kanssa on suositeltavaa käyttää liukuvoidetta, sillä niissä ei ole omaa kosteutusta, joten vaikkapa hieromasauvan sisäänlaitto sujuu liukuvoiteen avulla nautinnollisemmin.

Liukuvoiteita on saatavilla vesi-, silikoni- ja öljypohjaisina

  • Kaikki vesipohjaiset liukuvoiteet ovat kondomiturvallisia. Ne ovat hinnaltaan edullisia, ja tämän lisäksi voide on helppo pestä pois iholta ja limakalvolta käytön jälkeen.
  • Silikoni on yleisnimitys monesta synteettisestä kemiallisesta yhdisteestä, joilla on öljyn tapaisia liukastavia ominaisuuksia. Sama silikonipohjainen liukuvoide voi sisältää useaa edellä mainittua ainetta. Silikoni ei imeydy limakalvon läpi kuten vesiliukoiset liukuvoiteet ja tämän vuoksi se säilyttää liukkautensa pidempään. Tuote on siis käytössä riittoisampaa. Toisaalta sen poistaminen yhdynnän jälkeen vaatii kunnollisen saippuapesun, ja herkkäihoiset voivat saada silikonista ärsytysoireita.
  • Öljypohjaiset liukuvoiteet eivät sovellu käytettäväksi kondomin kanssa, koska ne saattavat heikentää kondomin rakennetta ja johtaa sen puhkeamiseen.  Hierontaöljyt ja muut öljypohjaiset eroottiseen hierontaan tarkoitetut tuotteet ovat kehitetty koko keholle levitettäväksi. Niitä voi halutessaan käyttää myös liukuvoiteena, mutta seksiaktin liukastukseksi niitä ei ole ensisijaisesti tarkoitettu.

Seksin onnistumisen tärkein asia on, että limakalvot ovat riittävän kosteat oli sitten kyseessä emätinyhdyntä tai anaaliyhdyntä. Kun limakalvot ovat kosteat niin peniksen sisäänvienti sujuu kuin rasvattu (saako näin sanoa? -toim. huom) eikä synny epämiellyttävää kitkaa. Kostea limakalvo myös aistii kosketuksen paremmin. Nainen erittämän luonnollisen kosteuden määrä on varsin yksilöllinen ja se vaihtelee samallakin naisella huomattavasti fiiliksestä, terveydentilasta, elämäntilanteesta ja iästä  riippuen. Emättimen kuivuus voi aiheuttaa myös kipua seksin aikana ja se voi johtaa limakalvon rikkoutumiseen. Liukuvoiteen avulla seksistä tulee nautinnollisempaa, miellyttävämpää ja helpompaa – Sitä kannattaa käyttää aina kun harrastaa seksiä.

Seksiasu.fi huomio: Seksi on tutkitusti parempaa liukuvoiteen kanssa. Indianan yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa haastateltiin 2500 naista, jotka käyttivät liukuvoiteita. He kertoivat nauttivansa seksistä enemmän, koska liukuvoide vähentää kitkaa, ja se tekee seksistä kiihottavampaa molemmille osapuolille.

Lisätiedot

Sukupuoli

,

Tuoteryhmä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anal Lovin -liukuvoide anaaliseksiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meiltä voit tilata rekisteröitymättä. Toimitamme seksiasut nopeasti ja huomiota herättämättömästi. Tilaukset ilman toimituskuluja, kun tilauksen arvo on yli 69 €.