Durex Glyder Ambassador (3 kpl pakkaus)

1,50 

tuotetunnus (SKU) 0713 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Sano Durex ja rakasta seksiä!

Durex Glyder Ambassador on erittäin suosittu kondomi. Tämä tuote sisältää kolme Durex Glyder Ambassadorin kondomia.

Mikä on kondomi

Kondomi on oikein käytettynä luotettava ehkäisyväline. Se on ohut kuminen suojus, joka vedetään jäykistyneen siittimen päälle ennen yhdyntää. Siemensyöksyn jälkeen sperma jää kondomin kärjessä olevaan “pussiin”, eikä siittiöitä pääse emättimeen, perseeseen tai muuhun paikkaan. Kondomia käytetään koko yhdynnän ajan ja se on kertakäyttöinen.

Kondomi on valmistettu yleensä lateksista eli luonnonkumista. Lateksiallergiasta kärsiville on tarjolla eri muovityypeistä valmistettuja lateksivapaita vaihtoehtoja. Kondomi ehkäisee suurella varmuudella raskauden: sen ehkäisyteho on 97–98 prosenttia. Kondomi on ainoa ehkäisyväline, joka estää sukupuolitautien leviämisen. Edellä mainittu asia tekee kondomista kaikista tärkeimmän ehkäisyvälineen. Kondomin ehkäisyprosentti ei ole sata, koska on mahdollista, että se repeää kesken yhdynnän tai luiskahtaa pois paikaltaan. Laadukkaan liukuvoiteen valinnalla voit minimoida riskin, että kondomi menisi hajalle kitkan takia.

Mikä on Durex

Durex on maailman tunnetuin kondomimerkki. Heidän kondomit valmistetaan laadukkaimmasta luonnonlateksista, ja ne testataan sekä sertifioidaan ennen tehtaasta lähettämistä.

Durex on lyhenne englannin kielen sanoista Durability, Reliability ja Excellence (suom. kestävyys, luotettavuus, erinomaisuus).
Heidän tuotteitaan valmistetaan 17 tehtaassa vuosittain jopa miljardi kappaletta! Lateksikondomeja on yhdeksää eri laatua, ja heidän valikoimastaan löytyy myös polyuretaanista valmistettuja kondomeja.

Psst. Kiva trivia Durexiin liittyen: Vaikka Durex ei ollut 2012 kesäolympialaisten virallinen sponsori niin silti se lupasi 150 000 ilmaista kondomia yli 10 000 urheilijalle, jotka osallistuivat kisoihin.

Lisätiedot

Paino 0.02 g
Sukupuoli

,

Tuoteryhmä

Koko

, , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Durex Glyder Ambassador (3 kpl pakkaus)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meiltä voit tilata rekisteröitymättä. Toimitamme seksiasut nopeasti ja huomiota herättämättömästi. Tilaukset ilman toimituskuluja, kun tilauksen arvo on yli 69 €.