Puhallettava lyhytkasvuinen nainen

21,99 

Tuotetunnus (SKU): PD3559-00 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Pienempi koko – Suurempi nautinto <3

Tuotekuvauksessa hehkutetaan, että Puhallettava lyhytkasvuinen nainen on parhaimmillaan polttariyllätyksenä tai erikoisena synttärilahjana, mutta kyllä siitä on muuhunkin! Tämä lyhyt seksipeto tarjoaa kaikki rakkauden aukot käyttöösi ja isot pojat ovat puhuneet, että parhaat asiat pannaan pieneen pakettiin.

Tuote on seksinukke eli pumpattava barbara, joka on aina valmiina.

Huom. Länsimaissa ihminen katsotaan lyhytkasvuiseksi, jos hänen pituutensa eroaa kasvuiässä huomattavasti ikätovereista ja hän on aikuisena alle 140–150 senttimetrin mittainen. Kuitenkaan kaikki alle 150 senttimetriä pitkät aikuiset eivät ole varsinaisesti lyhytkasvuisia. Nimitystä ”kääpiö” pidetään nykyisin loukkaavana lyhytkasvuisesta henkilöstä, ja sillä viitataan tavallisesti pienikokoiseen taruolentoon. Juuri tästä syystä tuotteen nimi on Puhallettava lyhytkasvuinen nainen eikä Puhallettava kääpiö (nainen).

Jos et ole ennen harrastanut seksiä lyhytkasvuisen kanssa niin puhallettava kumppani on paras mahdollinen valinta seksiin valmistautumiseen. Pituuseroon voi varautua mm. kokeilemalla asentoja etukäteen.

Lisätiedot

Paino 0.24 g
Sukupuoli

,

Tuoteryhmä

Koko

, , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puhallettava lyhytkasvuinen nainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meiltä voit tilata rekisteröitymättä. Toimitamme seksiasut nopeasti ja huomiota herättämättömästi. Tilaukset ilman toimituskuluja, kun tilauksen arvo on yli 69 €.