Trojan Magnum Large kondomi (12 kpl pakkaus)

17,99 

tuotetunnus (SKU) 64212 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Trojan Magnum Large on kondomi isokyrpäisille miehille.

Trojan Magnum Large latex -kondomi on tarkoitettu miehelle, joiden mielestä normaalit kondomit ovat liian pieniä. Äärimmäisen miellyttävä kondomi. Pakkaus sisältää 12 kondomia.

Mikä on kondomi

Kondomi on oikein käytettynä luotettava ehkäisyväline. Se on ohut kuminen suojus, joka vedetään jäykistyneen siittimen päälle ennen yhdyntää. Siemensyöksyn jälkeen sperma jää kondomin kärjessä olevaan “pussiin”, eikä siittiöitä pääse emättimeen, perseeseen tai muuhun paikkaan. Kondomia käytetään koko yhdynnän ajan ja se on kertakäyttöinen.

Kondomi on valmistettu yleensä lateksista eli luonnonkumista. Lateksiallergiasta kärsiville on tarjolla eri muovityypeistä valmistettuja lateksivapaita vaihtoehtoja. Kondomi ehkäisee suurella varmuudella raskauden: sen ehkäisyteho on 97–98 prosenttia. Kondomi on ainoa ehkäisyväline, joka estää sukupuolitautien leviämisen. Edellä mainittu asia tekee kondomista kaikista tärkeimmän ehkäisyvälineen. Kondomin ehkäisyprosentti ei ole sata, koska on mahdollista, että se repeää kesken yhdynnän tai luiskahtaa pois paikaltaan. Laadukkaan liukuvoiteen valinnalla voit minimoida riskin, että kondomi menisi hajalle kitkan takia.

Lisätiedot

Paino 0.06 g
Sukupuoli

,

Tuoteryhmä

Koko

, , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trojan Magnum Large kondomi (12 kpl pakkaus)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meiltä voit tilata rekisteröitymättä. Toimitamme seksiasut nopeasti ja huomiota herättämättömästi. Tilaukset ilman toimituskuluja, kun tilauksen arvo on yli 69 €.